Alertă alimentară! Crenvurşti retrași de la vânzare din magazine; clienții sunt rugați să nu consume produsul și să-l returneze
26/09/2022 08:44 in STIRI

Ca urmare a detectării bacteriei Listeria Monocytogenes în mai multe sortimente de crenvurşti Wody, furnizorul a decis retragerea de la vânzare a tuturor produselor din magazinele din România. Clienții care au cumpărat produse din aceste loturi sunt rugați să nu le consume.

Mai exact, Nordic Import Export, distribuitor în România, a decis retragerea voluntară de crenvurşti Wudy clasic, la diferite gramaje, crenvurşti din pui şi curcan, crenvurşti premium cu brânză/clasic, crenvurşti grill, crenvurşti hot dog Pavo.

“Această decizie a fost luată ca urmare a detectării Listeria Monocytogenes, ca măsură de precauție, retrăgându-se în mod voluntar toate loturile de crenvurşti Wudy din toate punctele de vânzare din România pentru loturile şi sortimentele menționate (…)”, au arătat reprezentanții firmei, citați de DCnews.ro

Clienții care au cumpărat unul dintre aceste produse sunt rugați să nu îl consume şi să-l returneze la Serviciul clienți din magazinul de la care l-au achiziționat, urmând să li se restituie contravaloarea acestuia. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.

 

COMMENTS
ADS
Asculta News radio!
Politica de Confidentialitate