Noi locuri de muncă în instituții publice din județul Botoșani. Ce se caută!
28/09/2022 09:50 in STIRI

Patru instituții publice din județul Botoșani fac angajări. Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată de 1 an, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de lăcătuș montator (cu atribuții de lăcătuș mecanic, tâmplar și fochist), treaptă profesională I. Vezi aici condițiile!

Liceul „Demostene Botez”, Trușești, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuţie, vacante, de îngrijitor. Vezi aici  conditiile!

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, județul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, vacante, de contabil-șef, S, II/5. Vezi aici conditiile!

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, comuna Răchiţi, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, vacante, de șef bază experimentală zootehnică. Vezi aici conditiile!

 

COMMENTS