Se întâmplă la Botoșani! Un adolescent a furat două mașini pe care le-a condus băut și fără permis. A fost reținut pentru cinci infracțiuni
06/07/2020 11:16 in STIRI

Un adolescent de 17 ani, din Răuseni, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru nu mai puțin de cinci infracțiuni: furt în scop de folosință(două fapte), furt calificat, conducere fără permis și refuz de prelevare de mostre biologice. 

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că duminică, acesta a sustras două autovehicule de pe raza localității Răuseni, pe care le-a condus pe drumul județean D.J. 282, dinspre Răuseni înspre Hlipiceni, primul autovehicul fiind abandonat într-un lan de porumb, iar cel de-al doilea, întrucât avea o anvelopă spartă, l-a oprit pe marginea părții carosabile, loc în care a fost identificat de organele de poliție. Din primul autovehicul, tânărul a sustras dintr-un portofel aflat în portieră, suma de 50 de lei.

Întrucât emana halenă alcoolică, minorul a fost testat cu aparatul alcooltest, valoare rezultată fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă, ulterior a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Tânărul a fost introdus în arestul IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/441241/social/se-intampla-la-botosani-un-adolescent-a-furat-doua-masini-pe-care-le-a-condus-baut-si-fara-permis-a-fost-retinut-pentru-cinci-infractiuni/

 

COMMENTS