Zeci de mii de pachete de țigări de contrabandă capturate la Botoșani. Nu există informații oficiale cu privire la persoanele implicate
22/09/2020 08:13 in STIRI

Zeci de mii de pachete de țigări au fost capturate la Botoșani, însă nicio instituție nu dă detalii despre contrabandă. Numeroasele baxuri cu țigări au fost descoperite pe 31 august la Rădăuți Prut, iar apoi au fost duse în curtea Sectorului Poliției de Frontieră. 

Deși au trecute câteva săptămâni, Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră nu a dat nicio informație cu privire la modul în care au intrat țigările în țară, dar și ce s-a întâmplat cu ele.

Oficialii Poliției de Frontieră susțin doar că este posibil ca, dacă nu au fost făcute publice date cu privire la această contrabandă, să existe o anchetă penală. Nici procurorii DIICOT nu au informații despre țigările capturate la Rădăuți Prut.

 

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/451177/social/foto-zeci-de-mii-de-pachete-de-tigari-de-contrabanda-capturate-la-botosani-nu-exista-informatii-oficiale-cu-privire-la-persoanele-implicate/

COMMENTS