Accident în municipiul Botoșani! Bărbat acroșat de o mașină care mergea cu spatele
27/10/2020 16:32 in STIRI

Accident cu victimă anunțat prin 112. Luni, lucrătorii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați de către un tânăr de 31 de ani din municipiul reședință, cu privire la faptul că o persoană este căzută pe partea carosabilă dintr-o parcare situată pe strada Primăverii.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au identificat persoana ca fiind un bărbat de 76 ani din municipiul Botoșani, ce se afla într-o vădită stare de ebrietate și care a declarat faptul că ar fi fost acroșat de către autoutilitara condusă de apelant, în timp ce acesta efectua manevra de mers cu spatele.

Astfel, la fața locului a fost solicitat un echipaj de ambulanță, însă bărbatul a refuzat să primească îngrijiri medicale și, de asemenea, a refuzat să coopereze cu polițiștii. Ambele persoane au fost testate alcoolscopic, valoarea rezultată pentru conducătorul auto fiind negativă iar pentru bărbatul de 76 de ani valoarea fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"În cursul aceleiași zile, întrucât acuza dureri, persoana în cauză s-a prezentat la spital, fapt pentru care polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Simona Pușcașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani. 

COMMENTS