Contre chiar în prima ședință a Consiliului Local Botoșani. Motivul disputelor!
06/11/2020 14:24 in STIRI

Prima ședință a Consiliului Local Botoșani a debutat cu stângul. Noii consilieri locali ai municipiului Botoșani s-au contrat mai bine de o oră de la stabilirea comisiilor de specialitate. Consilierul Pro România, Liviu Toma, s-a afiliat grupului PSD, iar în aceste condiții PSD ar avea 12 voturi în Consiliul Local, PNL nouă și USR două voturi. Disputele au pornit de la repartizarea comisiilor.

"Aveți majoritate în trei comisii cu cele 12 voturi, iar noi avem două comisii cu cele 11 voturi. PNL plus USR sunt 11, PSD sunt 11. Să lăsăm pe domnul Toma deoparte, deocamdată. El va asigura majoritatea într-o comisie, oricare ar fi ea și rămâne PSD, PNL și USR să aibă un număr egal și de locuri în comisii și de majorități în comisii”, a declarat consilierul PNL, Marius Oroșanu,.

A intervenit unul din consilierii USR, care a anunțat că cei doi consilieri USR nu se asociază nici cu PNL, nici cu PSD.

"Să fie clar! Cei doi consilieri USR nu se asociază niciunui grup de consilieri nici a PSD-ului, nici a PNL-ului”, a declarat alesul local.

Pentru că au refuzat să-și desemneze membri în comisii, consilierul PSD, Bogdan Buhăianu, i-a acuzat pe liberali că blochează Consiliul municipal.

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/457234/administratie/contre-chiar-in-prima-sedinta-a-consiliului-local-botosani-motivul-disputelor/

COMMENTS