Soluție inedită de combatere a coronavirusului într-o piață din Botoșani. Geamurile au fost scoase, pentru ca piața să nu fie închisă
10/11/2020 10:21 in STIRI

Soluție inedită luată de reprezentanții Primăriei Botoșani în cazul Pieței Viilor din municipiu. Ca să nu fie închisă iar comercianții să-și poată continua activitatea, geamurile din Piața Viilor au fost demontate. Și asta pentru că, începând de luni, activităţile pieţelor agroalimentare care funcţionează în spaţii închise sunt suspendate.

" În cazul în care mai sunt mese libere, o parte din comercianţii Pieţei Centrale vor putea fi transferaţi în piaţa din Primăverii“, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, prin intermediul unui comunicat de presă.

O altă măsură, pentru ca activitatea comercianților să nu fie întreruptă, vizează amenajarea căsuțelor pe care primăria le deține, în parcarea terană a Pieții Centrale iar mesele din hala de legume vor fi scoase afară.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.botosaninews.ro/457665/administratie/foto-solutie-inedita-de-combatere-a-coronavirusului-intr-o-piata-din-botosani-geamurile-au-fost-scoase-pentru-ca-piata-sa-nu-fie-inchisa/

 

COMMENTS