Un botoșănean gelos și-a atacat soția cu o drujbă. Acum, plătește pentru inconștiența sa
12/11/2020 13:11 in STIRI

Orbit de gelozie, un bărbat de 45 de ani din judeţul Botoşani şi-a atacat soţia cu drujba şi a rănit-o grav. Constantin Curelariu a fost condamnat definitiv, luni, la cinci ani de închisoare pentru tentativă de omor. Inițial el a primit pedeapsa de la Tribunalul Botoșani, iar Curtea de Apel Suceava i-a respins apelul astfel încât va petrece următorii ani după gratii.

Tot scandalul a avut loc în luna martie a acestui an. Cei doi soţi au început să se certe la magazinul din sat, iar scandalul a continuat pe drumul de întoarcere spre casă. Pentru că femeia ar fi lipsit nejustificat de acasă, bărbatul o bănuia de infidelitate.

„Un bețiv povestise celuilalt bețiv (agresorului) ca ar fi avut relații cu soția acestuia, acesta a luat bârfă de buna și a mers sa o taie cu drujba, agresorul fiind cunoscut pentru astfel de fapte”, susține un cunoscut al familiei respectiv.

Botoșăneanul Constantin Curelariu susţine că ar fi plănuit doar să îşi sperie soţia cu drujba, însă tot scandalul a degenerat. Strigătele disperate de ajutor i-au alertat pe vecinii familiei, care au şi sunat imediat la 112.

La faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar victima a fost transportată la spital cu o plagă la nivelul abdomenului. Procurorii au deschis un dosar penal pe numele soţului pentru violenţa în familie şi tentativă de omor. După audieri, individul a fost reţinut, apoi arestat preventiv.

COMMENTS