Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice angajează
22/01/2021 10:17 in STIRI

Mai multe instituții publice din județul Botoșani fac angajări, posturile fiind atât pentru persoane cu studii superioare cât și pentru cele cu studii medii.

Primăria Oraşului Bucecea, Judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical generalist, în cadrul Cabinetului medical școlar al Liceului Tehnologic Bucecea. Vezi aici conditiile!

Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf. Ioan Iacob” din Dorohoi, judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale de execuție vacante de îngrijitor. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Brăeşti, Judeţul Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante de: muncitor necalificat la Compartimentul Drumuri; guard la Compartimentul Edilitar Gospodăresc. Vezi aici conditiile!

Sanatoriul de Neuropsihiatrie Podriga, cu sediul în localitatea Podriga, judeţul Botoşani, organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante, de consilier juridic debutant. Vezi aici conditiile!

Direcţia de Asistenţă Socială din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, temporar vacante, de educator puericultor. Vezi aici conditiile!

Direcţia de Asistenţă Socială din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de îngrijitoare. Vezi aici conditiile!

COMMENTS